בשבוע שעבר שחררה אביבה אבידן, מהזמרות הוותיקות המוערכות בארץ, את "צו הלב" אלבומה השמיני והמשובח.
האלבום, עליו עבדה הזמרת האהובה בשנתיים האחרונות, כולל 10 רצועות איכותיות ביותר ועוד 2 רצועות בונוס בינהן גם את הלהיטים "אחד ממאה", "לא עוצרת" ושיר הנושא – "צו הלב".
אבל הבונוס הגדול יותר והלא שגרתי שמגיע עם האלבום הוא ספר בישול ממבחר מתכוניה האישיים של אביבה אבידן ובכך הוא הופך להיות המתנה המושלמת לתקופת החגים – להורים שלכם, לדודה שמארחת אתכם בחג או לכם כמובן.
גם הפעם מערכת חריף לא שוכחת אתכם, גולשים יקרים, ומחלקת לכם מארזים מיוחדים הכוללים גם את האלבום החדש של אביבה אבידן וגם את ספר המתכונים החדש שלה.
איך זוכים?
כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לספר לנו בתגובות מה האוכל של אמא שאתם הכי אוהבים, המאכל שאתם לא יכולים בלעדיו ושכשאתם אוכלים אותו יש לו טעם של בית. אם אתם רוצים להשקיע ושכולם יהנו – תכתבו את המתכון המלא בתגובות כדי שכולם יוכלו ליהנות ממנו.
10 הגולשים שיכתבו את התגובות המעניינות והמקוריות ביותר, יזכו במארז של האלבום החדש של אביבה אבידן וספר המתכונים שלה – שווה, לא? אז יאללה תתחילו להגיב!
המבצע פתוח עד יום שלישי, ה-14.9, בשעה 16:00 ותוצאותיו יפורסמו כאן באתר.
(שימו לב – הקפידו למלא את כתובת המייל האמיתית שלכם על מנת שנוכל ליצור אתכם קשר במידה וזכיתם).
* ההשתתפות בתחרות ו/או בפעילות פתוחה לכל גולשי האתר. הפרסים יחולקו בין מנויי חריף בלבד בכפוף לתקנון
קוסקוס ושניצל של מאמאעוף
המאכל הכי טעים שאמא מכינה הוא מעודא .
מאכל שהוא מתפוח אדמה ובשר , אנחנו אוכלים אותו כמעט כל יום שישי ואז אחד הטעימים.
ויש גם את המוקפץ :ספגטי עם כל סוגי הפלפל (אדום צהוב וירוק ) תירס פטריות וקצת ברוקולי וגם חתיכות שניצלל
המאכל הכי טעים אצלי בבית הוא הקובה .
אני ערקי
ואצלינו בעדה קובה זה מאכל שלנו
כל שישי אני אוכל קובה
עם אני לא יוכל בכל שישי , לא יעבור לי השישי שבת
זה מאכל נדיר
המון עדות אוהבות את המאכל של העדה שלי
זה מאכל שמאוד מסמל לי את הבית !
אל גובי, אל פחורס, פויקה, מרק יוגורט וכמובן תפוא"ד בכל צורה בכל דרך.
הדבר הכי טעים שיש הוא קוסקוס של אמא מעשה ידיה ללקק את האצבעות..ככה בחגים ימישישי אוכלים קוסקוס עם ירקות בשר ועוף אחלה מעדן .
אצלנו אין שבת או חג בלי הגונדי או הרורמה סבזי לנו זה אומר משפחתיות טעם של עוד וכמה שאפשר תודה.
המאכל שהכי מזכיר לי את האוכל של אמא זה הבורקסים שהיא עושה אין שבת שאנחנו לא אוכלים את הבורקסים הטעימים שלה
אין אין אין על הסביח של אמא שלי כפרה עליה!!!
כל שבת בבוקר כשחוזרים מבית הכנסת מחכה לנו שולחן ערוך עמוס בפיתות, ביצים, חומוס, חצילים, תפוחי אדמה וכמובן המון ***חריף*** וזה פשוט טעעעעעעעעיייים……….
אין אין על החריימה של אמא שלי. זה חריף אשש ושורף את התחת אבל מזה טעים!! יאללה חריף פנקו אותי בפרס מגיע לי.
אין על הקובה ועל העירקים ועל האוכל שלהם
ויוצא לי כמה פעמים בחודש לאכול קובה וזה באמת אמא שלי וסבתא שלי מכינות את זה מכל הלב וזה אחד המאכלים הכי טעימים שיש ולא רק העירקים נהנים ממנו,אלא כל העדות,ומי שלא טעם אני מאוד ממליץ לו לטעום,וזה רק סוג אחד של אוכל ממה שהעירקים מכינים ויודעים להכין.
בניגוד לכולם פה – אנחנו אשכנזים בבית. אז המאכל שאני הכי אוהב שאמא שלי מכינה הוא בלינצ'ס והיא שמה בו כל מיני מילויים ריבה, גבינה ולפעמים אפילו בשר!!!!!!….
טעים ללקק ת'אצבעות ואני יותר מאשמח לזכות ולשמח את אמא בספר מתכונים של אביבה אבידן….! מגיע לה על כל השנים… ( :
אוהב את הסמבוסק של אמא שלי לאה כפרה עליה.
כל פעם שאני חוזר הביתה מהצבא היא מכינה לי את זה ואני טוחן לפחות 5 כאלו. היא נותנת לי גם לבסיס להביא לחבר'ה והם מלקקים את האצבעות. תנו לי את האלבום של אביבה כדי שאוכל לתת לה אותו במתנה, מגיע לה !