היא יוצרת וזמרת מוכשרת, מי שעוקב אחריה באינסטוש לא יכול לפספס גם את אהבתה למטבח. רגע לפני המופע בזאפה דנה לפידות מפנקת אותנו במתכון לעוגת שכבות טעימה במיוחד
מתכון לעוגת גבינה ושוקולד לבן על בסיס ביסקוויטים/ דנה לפידות
מצרכים: *תבנית קפיצית בגודל 24
בסיס העוגה:
150 גרם ביסקוויטים
2 כפות שוקולד נוטלה
100 גרם חמאה מומסת
כף סוכר
שכבת גבינה + שוקולד:
2 גבינת שמנת נפוליאון 30%
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
4 כפות חלב
ביסקוויטים
חצי כוס חלב
שוקולד חלב/ מריר מגורד
אופן ההכנה:
1.לרסק את הביסקווייטים, למרקם עדין של גושים קטנים, להוסיף חמאה מומסת, כף
סוכר ונוטלה, לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה.
2.לערבב את גבינת השמנת עם הסוכר.
3.להמיס את השוקולד ו4 כפות החלב במיקרו (או על אש נמוכה).
4.להקציף שמנת, אינסטנט וחצי כוס חלב.
5.לערבב את הגבינה והשוקולד ולקפל אל הקרם.
6.לשים חצי מהמלית על הבסיס.
7.לטבול ביסקוויטים בחלב שיהיו רכים ולסדר על המלית.
8.לשים את החלק שנותר מהמלית ולשטח עם לקקן.
9.לגרד מעל העוגה 50 גרם שוקולד חלב או מריר ולהכניס את העוגה למקפיא ללילה
ולהוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה.
בתאבון
זאפה תל-אביב יום שני, 9/11 החל מהשעה 21:00
להאזנה לסינגל "יום שישי" הקליקו כאן: