חריף
  • שירים חדשים
  • חדשות המוזיקה
  • צור קשר
  • שירים חדשים
  • חדשות המוזיקה
  • צור קשר
המצסביח של אביהו והדגים של מאור
ראשי » גריד 3 עמודות - רוחב מלא » המצסביח של אביהו והדגים של מאור

המצסביח של אביהו והדגים של מאור

אין תגובות

קבלו חלק נוסף של פרויקט המתכונים המיוחד של חריף לפסח 2011 והפעם אביהו שבת משתף אתכם במסורת הסביח של משפחת שבת וההתאמה שהמתכון עבר לכבוד פסח ומאור אמסלם מספר על המתכון המיוחד של אימו לדגים חריפים שהוא אוהב במיוחד – מומלץ לנסות את זה בבית!

קבלו חלק נוסף של פרויקט המתכונים המיוחד של חריף לפסח 2011 והפעם אביהו שבת ו-מאור אמסלם מספרים לכם על מתכוני הפסח האהובים עליהם!

♥ מצסביח (מצה+סביח) גרסת אביהו שבת ♥

אביהו שבת החתיך מתחזק בימים אלו קריירת פופ מצליחה, אבל ביום יום הוא טיפוס שאוהב מאוד את הקן המשפחתי הכולל את אבא שלומי, אמא חני והאחות מנור ובכל משפחה יש מסורת המיוחדת לה. "בכל שישי יש לנו מסורת בבית לאכול סביח בפיתה", מספר לנו הזמיר, "בפסח אנחנו ממשיכים את המנהג עם מצסביח שזה בעצם אותו הסביח רק עם מצות רטובות".

מצרכים: מצות רטובות | חצילים על האש | בצל | ביצים קשות | טחינה / חומוס | פטרוזיליה | סלט ירקות | בשבילי עם הרבה חריף !!!

אופן ההכנה: מטגנים פרוסות חצילים, קוצצים בצל, חותכים סלט, חותכים ביצה קשה, מרטיבים את המצות, מורחים אותן בטחינה, עליה שמים את את הסלט, הבצל, החצילים, הביצה והפטרוזיליה והרי לנו מצסביח משובח!

בימים אלו עובד אביהו על הקלטת אלבומו השני. לאחרונה שחרר מתוכו את הלהיט "את כל כך יפה" שבו שיתף פעולה עם הראפר קאשי.

♥ דגים חריפים גרסת מאור אמסלם ♥

מאור אמסלם המוכשר שרק לאחרונה פרץ לתודעה שלנו עם הבלדה "אל תלכי ממני" מגיע אלינו מבית שאן. כאשר אנחנו מבררים איתו על מתכון מיוחד לפסח, גם הוא מיד שולף מתכון מסורתי לדגים חריפים של משפחת אמסלם ומי אנחנו שנגיד לא לקצת חריף?!

"זה מתכון שמלווה אותי מגיל 3 כל שבת וכל חג ולאחרונה שידרגתי קצת את המתכון של אמא ואני ממש אוהב להכין ולאכול "דגים של שבת" גם באמצע שבוע :)".

מצרכים: דג אמנון (מושט) – עדיף פילה ללא עצמות כמות לפי הסועדים | עגבניה | 2 ראשי שום | כוסברה | גרגירי חומוס בקופסא מוכנים לאכילה | פלפל אדום רצוי חריף | מלח | פפריקה | כורכום | תבלין דג

אופן ההכנה: מניחים בסיר פלחי עגבניה אחת וחופן כוסברה, מעל מניחים את הדגים, מפזרים את השום והפלפלים החריפים. בצלוחית נפרדת מערבבים מלח פפריקה כורכום ואת תבלין הדג עם קצת שום כתוש וחצי כוס שמן, מערבבים הכל ובוזקים על הדגים את התערובת, מוסיפים שתיים וחצי כוסות מים, מכסים את הסיר ושמים על אש בינונית בין 45 דקות לשעה.

10 דקות לפני סיום הכנת הדגים, מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס ויש לנו דגים חריפים טעימים טעימים, בתיאבון וחג שמח….!

בתחילת השבוע שחרר מאור את הסינגל השני שלו – שיר קצבי וסוחף בשם "לילה מסוכן". בהחלט שווה האזנה חגיגית נוספת!

לחצו כאן ל-מתכוני הפסח האהובים על אישתאר ובן אל תבורי

לחצו כאן ל-מתכוני הפסח האהובים על מושיק עפיה ואתי ביטון

לחצו כאן ל-מתכוני הפסח האהובים על משה פרץ ולירן אביב

אביהו שבת מאור אמסלם
« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

עשו לנו לייק
Merch972 - חנות מרצ’נדייס לתעשיית הבידור המוזיקה בכל התחומים.

@כל הזכויות שמורות ליוניסל

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
Design by Elementor
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס